Veilig betalen op Zwaailampen.nl

Om het online winkelen voor u zo veilig mogelijk te maken is het bij ons mogelijk om via Paypal, iDEAL en bankoverschrijving te betalen. Hoe werkt dat dan?

 

 

Paypal 

Paypal betaling op zwaailampen.nl

U kunt op onze site uw bestelling plaatsen en tijdens het bestelproces aangeven dat u via Paypal wilt betalen. Als u uw adresgegevens hebt ingevuld op onze site dan komt u in het inlogscherm van Paypal. Door met uw Paypal-account in te loggen op de Paypal-website kunt u de betaling voldoen. Op het moment dat de betaling is gedaan zullen de producten naar het door u opgegeven adres worden verzonden.

 

iDEAL

ideal veilig betalen op zwaailampen.nl

U kunt op onze site uw bestelling plaatsen en tijdens het bestelproces aangeven dat u via iDEAL wilt betalen. Aan het eind van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de iDEAL-website waar u via uw eigen bank de betaling kan uitvoeren. Op het moment dat de betaling is gedaan zullen de producten naar het door u opgegeven adres worden verzonden.

 

Bankoverschrijving

U kunt op onze site uw bestelling plaatsen en tijdens het bestelproces aangeven dat u per bankoverschrijving wilt betalen. Als wij uw bestelling hebben ontvangen dan ontvangt u per e-mail de factuur van uw bestelling. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan zullen de producten naar het door u opgegeven adres worden verzonden.